Skip to content Skip to footer
med sina 1200 kvadratmeter nöje mitt i stan är

Kungsbiljarden

En avslappnad plats i Stockholm City för afterwork, tid med vänner och familj eller affärsmötet. Utmana någon i biljard, shuffleboard eller dart.

Kungsbiljaden

solig uteservering

Välkommen till vår soliga uteservering i Stockholm City nära centralstationen och Kungsholmen. Kungsbiljardens uteservering har ett fantastiskt läge vid vattnet i centrala Stockholm invid Kungsholmen. Uteservering finns på både brygga på vattnet och på terrass. Vår soliga uteservering är en oas i Stockholm City, ett stenkast från Kungsholmen. Här har vi plats för många gäster som gärna tar ett  glas vin eller en kall öl och njuter av den vackra utsikten över Klara Sjö och båtarna som passerar. Varför inte avrunda kvällen med lite biljard, shuffleboard eller dart?

Köket serverar en amerikanskinspirerad meny med inslag av pocket food. Saftiga hemgjorda burgare, steak sandwich, fräscha sallader och maffiga desserter.

Baren

Baren erbjuder ett gediget utbud av dryck med något för alla smaker. Öl i form av IPA, pale ale, ale, lager, pilsner, witbier, weissbier och stout samt en vinlista med flertalet sorter på glas och flaska. Välj mellan olika gins och tonics som görs med känsla och finess.

Måndag – Torsdag: 16:00 – 01:00
Fredag – Lördag: 15:00 – 03:00
Söndag: 15:00 – 01:00

Kungsbiljarden © 2021. Design and maintained by Catscreen AB